Avui preparo el planing de demà...pel matí
- Anar a comprar patates monalisa (que estàn d'oferta) per a provar-les en el pastís de patates al gratín que fa uns dies ens va proposar el Brunete. Aquests any tenim com a repte identificar unes quantes clases de patates amb la millor forma de cocció que se li escau... però ja li dedicarem una entrada a aquests tema...
- Preparar la masa mare per a fer un pa amb l'entusiasme amb el que ho fa l'Ivan Yarza.
Ingredients (2 persones)
400 gr de faves pelades (separeu les més grosses de les menudes)
2 talls de cansalada viada a tallets
3 butifarrons o butifarra negres
2 cebes tendres
6 alls tendres
Unes fulles de menta
Una fulla de llorer
Aigua
Sal i pebre
Preparem i reservem
Desgranem les faves, separant les més menudes de les groses.Piquem molt finets els alls i les cebes tendres (brunoise).Tallem la butifarra negre a rodanxes gruixudes.
Ara cuinem!
En un casó amb oli, rostim la cansalada a foc mig durant 15 minuts, deixant-la ben dauradeta. Afegim els alls i la ceba i baixem el foc, cuinem fins que faci el seu propi suc, durant 6-9 minuts, afegim les faves i donem unes voltes per a que es barregi tot bé.
Afeim el llorer i l'aigua, just a l'alçada de les faves (que no ho cobreixi) i deixem coure
durant 35 minuts.
Acabem la cocció afegint les favetes més tendres (10 minuts), el butifarró i les fulletes de menta fresca.
Si ho deixeu reposar a l'endemà està encara més bo.
A gaudir! Bon profit!!!
No hay comentarios:
Publicar un comentario